Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Over ons

Wij leveren al sinds 1980 diensten aan o.a kantoren, horeca, scholen, gezondheidszorg, verzorgingshuizen, zwembaden, verenigingen en woningstichtingen.

Onze lijnen zijn kort, daardoor kunnen we gemakkelijk intensieve en constructieve relaties ontwikkelen en onderhouden met onze klanten en opdrachtgevers. Maar ook met onze medewerkers, onze professionals die het iedere dag waarmaken.

Het succes van CCS is gebaseerd op een combinatie van betrokken zijn bij onze klanten en de ijzersterke schoonmaaksystemen die wij hanteren. Want naast mensenwerk, is schoonhouden ook gestructureerd en systematisch werken.

U wilt zich richten op uw kerntaken, doen waar u goed in bent. Daarvoor is een schoon en representatief kantoor een absolute basisvoorwaarde. Cenin Cleaning Services biedt u een totaalpakket aan schoonmaakdiensten voor uw werkomgeving en stelt uw medewerkers zo in staat optimaal te presteren.

Bij ons zult u niet horen: “beeldscherm, toetsenbord, printer e.d. staan niet in het werkprogramma dus doen we dat niet”. Voor iedere wens is er een oplossing.

Professioneel schoonhouden is een vak waar wij trots op zijn.

Contact

 
Copyright © 2022 Cenin Cleaning Services
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren